Sjuklingen på bättringsvägen

Misstänker att William har haft en släng av rotavirus (en form av magsjuka) men nu på bättringsvägen. Men igår så var han rätt "slö" men älskar verkligen vätskeersättningen (smakar som bräkt vatten *yack*) o fick faktiskt avslagen cola som han tyckte vara si så där men drack litegranna av det iaf o det gav resultat då han är både piggare o gladare idag :-)

Annars så promeneras det runt alla möbler... pratar en massa grekiska, förstår inte ett skvatt "vad han säger" eller sjunger han? En glad prick är han iaf o charmar alla i sin omgivning o det är inte så svårt att förstå *ler*
Å så har han kommit in i "pappig-perioden" så är han hemma så duger jag knappt..!!! :-)

Här är en nytagen bild på honom, nyvaken, nappen i mun o leker med favoritsaken.. mammas mobil:

sjukling

Storebror Daniel 14 år o magsjuk William 10 månader

Idag är det 14 år sen när Daniel kom till världen. Ibland har jag svårt att förstå att tiden går så fort. Känns som igår!!! Vi firade honom hemma hos hans mormor då William natten till idag blev magsjuk.. stackarn får inte behålla nått alls, jag hoppas att natten som kommer blir bättre då han verkligen VILL äta. Matvrak som han är ;-)

Hittade inget nytaget foto på pojkarna men ett annat vackert kort som togs när vi picknicka vid Söderbysjön i somras o William bara var 3 veckor... så liten han har vart!! Fast det har vi ju alla :-)

Förresten så var vi på 10-månaderskollen förra veckan o han fick OK av doktorn. Han vägde 11,5 kg o var 78 cm lång. Ståtlig! -Tur det nu när han är sjukling....

pojkarna

10 månader o sandlådepremiär + AllEars

Igår blev "lilleman" 10 månader.. ingen liten bäbis längre, jag kan inte fatta vart tiden har tatt vägen?!?!
Så i vårvärmen igår så tog vi oss till parken för att gunga.. Han älskar verkligen att gunga.. skrattar nästan så han kiknar, jätteroligt!

gunga 1


gunga 2


Sedan begav vi oss till sandlådan o det var spännande o konstigt, vågade knappt krypa i sanden men den lossnade snabbt då han hittate bilar (Älskar allt som har hjul)

sandl?da 1


sandl?da 2


Å Pappa Pär kom 3:a på Mideek-listan (på All Ears ) som kommer förvandlas till veckans Topplista (den visas på tv på 4:an) 1:a på deras Rock-lista o på Stockholms-listan 2:a, gissa hur stolt vi är över honom!!!

Håll tummarna -IGEN!

Nu har Pärres låt "Jag tvekar " klättrat rejält på listorna igen på AllEars så HÅLL TUMMARNA att låten ligger kvar även på söndag då listan fryses o blir deras "Veckans Topplista"

image108

Barnvaktsdagen

Willeman sov borta för första gången den 28 mars o det gick hur bra som helst för honom.. Vi själva tyckte det var vääääldigt tomt när vi vaknade på morgonen men jises va skönt det var att sova en hel natt.

Han blev väl omhändertagen av Magela, hennes barn George & Clive, vovven Kiara

image104

image105

image106

image107

Glad Påsk

Glad Påsk alla släkt o vänner!!!

Har inte skrivit nått på länge men tiden rusar iväg som vanligt o Willeman blir bara bättre o bättre att ta sig fram, även ståendes... fast musiken är fortfarande "favvo".. Så fort han hör musik så början han "dansa", klappa händer o går oftast fram till pappas juveler...
Visar upp en serie bilder som togs igår kväll o givetvis så var pappas musik som kom ifrån högtalarna...

152194-91

 
152194-92


152194-93

 
152194-94


152194-95

 
152194-96


152194-97


Sedan blev man givetvis så otroligt trött att han höll på somna under kvällsvällingen i soffan...

152194-98