En hel del massa bilder av en vanlig dag

Utarbetad mamma med miljoners projekt så här kommer ett gäng bilder som en "typisk söndag" kan se ut för William.. Sista "sovarbilder" är Williams nya sänghörna som gjordes igår..

    


    


sov

Pappa på datorn o cd-försäljning

Nästan en månad har gått sedan jag uppdaterade bloggen (fy skäms) men jobb, dagis, jätteförkylning o musiken (+ ny hemsida är på G för Pappa Pär o bandet) har tatt musten ur mig.. vissa kvällar har jag lagt mig redan vid 20-tiden men annars mår vi toppen. Full fart med Willeman, mycket fysisk aktivitet o många ord kommer ur hans mun.. o charmar ALLA såklart :-)

För 2 veckor sedan var Pappa Pär nere i Växjö o spelade på en gala o idag fick vi se ett filmklipp från konserten.. En nyvaken William blev helt fascinerad över att pappa är på datorn.. !!! -Paaaapppppaaaaaaa (som han uttryckte sig) Sedan "gungade" han med i låtarna...

16 feb1


16 feb2


Vi håller som sagt även på med en ny hemsida för Pär o bandet
http://www.parenqvistband.se/ men den är under konstruktion o har just nu bara en "arbetssida" men tids nog så kommer den riktiga..

En annan glad nyhet att Pär Enqvist genom sitt förlag Blindmen Musik har sammanställt en CD med låtar han skrev innan Pär Enqvist Band bildades, lite som ett "bokslut" , då och nu. Skivan heter "Här och nu" och är ett riktigt samlarobjekt (begränsad upplaga)
-En bra inkörsport till den musikaliska resan Pär gör idag, har gjort o kommer att göra...
Den finns nu till försäljning på Blindmen Musik för 100 spänn.

cd


Intresserad? Maila: par.berglund[AT]blindmen.se med dina adressuppgifter så får du skivan på posten samt ett inbetalningskort, svårare än så är det inte.. Märk mailet med "Pär Enqvist -Här och nu!"

OBS! Byt ut [AT] mot @ i mailadressen...