Musikinspelning o sjukling

Helgen som var så var det den-stora-inspelnings-helgen för Pappa Pär. Nyfiken som William är så ville han vara med o helst trumma fast han tyckte det var lite konstigt då pappa sjöng högt o tydligt utan musik (vi hörde ju inget)

pappa spelar in 1


pappa spelar in 2


Efter lunch så var pappa Pär nästan klar så då tog vi fram Williams egna trumma... som han kom på att man kunde göra annat med... *haha* Vem som skratta mest av mamma eller William vet jag inte..

trummar 1


trummar 2


Onsdagen så var det dags för höga-febern-snoriga-sjuklingen så mamma Eva o Pappa Pär har mixat o trixat med att vara hemma, det märks att dagis-bacillerna är här. William som vart så frisk innan men men.. det går väl över någon gång kan jag tro :-) Första bilden är han precis nyvaken o feberfrussen.. andra bilder gör han ett tappert försök att sitta o läsa i sin Åländska stol

sjuk


sjuk 2


Det var allt för denna gången...



Magsjuka, jobb o musik men vi lever

Fullt upp i veckan med magsjuka, en massa jobb, renovering hemma o musikinsperation har gjort att vi vart "off" från nätet men vi alla mår bra :)

Se bara här på den sågspånsdammiga gitarren ;)

image252


En dag i Williams liv

Helgen gick i musikens tecken... Å så här kan "en dag i replokalen" se ut för William:

Innan vi gick till pappa Pärs rep så tog han sig en "efter-lunch-sömn" medans vi själva åt en pizzalunch o lördagsöl.. tänk vad han missade! -Pizzan alltså :)


När vi väl var framme var det fullt ös på läktaren med pauser av frukt o kakor.. Sist men inte minst så MÅSTE jag visa de nya skorna som vi hade inhandlat på morgonen:

    


Man blev både trött o busglad när man lyssnar på pappa Pär´s rep.. Även Mr.Tiger var med:

   


William hann även äta middag o sova IGEN innan det var dags att gå hem. Sova först o sova sist.. En helt vanlig dag i Williams liv med andra ord :)

    

Öron + penicillin & blivande trummis?

Veckan började med en förkylning nr2 med "gråtnatt" o öronont så Willemannen fick sin första inflammation o penicillinkur.. Så jag o pappa Pär har turats om att vara hemma med "sjuklingen", 2 dar feberdålig men nu är han på benen igen o det går mer än förväntan bra att ge honom penicillinen.. han äter ju allt den ungen *haha*
Så på måndag gör vi ett nytt försök med dagis (det går jättebra där) o jobb..

I söndags var farmor o farfar på besök o han fick ett STORT paket från farbror Janne, Britt o kusin Johan (som bor i Karlskrona) Gissa om han blev lycklig! -Ett eget trumset!

Här är sjuklingen med trumsetet

trum1


trum2


trum3

STORT tack Janne, Britt o Johan