Ungen på ryggen, dammråttorna väck

Dammråttorna har förökat sig totallt sista veckan, de hoppar o studsar omkring o ingen hemma ser något förutom jag o William som legat förkylda.. nja.. iaf jag som legat däckad. Han har haft modet uppe o lekt med dessa små söta djur o all "pappersinsamling" som ockuperade köket.

Så det var bara att slänga upp han på ryggen o ta ett par turer till grovsoprummet:

rygg

Medans jag i 180 km/h dammsög, dammade o svabbade så fick hjälpredan vara i gåstolen o här "hjälper" han mamma sin med all sin kraft känna på det "rena" vattnet... o skvätta ur lite så hon fick svabba en gång till på det stället:

st?dhj?lp

Nåja.. halvskoj hade han iaf.. Själv är jag helt slut! Nästa ggn det är städdax så ska jag iaf se till att jag är frisk!



William 11 månader

Tja, det blev han faktiskt redan i onsdag!!! Å vi firade dagen med vaccination på BVC o alvedonrus resten av dagen då han brukar bli dålig av den. Själva "spruttillfället" så sa han inte ett enda ljud. Kollade bara misstänkt på sköterskan så det gick bra iaf.
Dagen efter så var Pappa Pär ledig o då passade jag på att ta lite nya foton på några av Williams favoritsysselsättningar.

Hans absoluta favoritfrukt är såklart BANAN till sina föräldrars glädje då det är en utmärkt frukt att ha med när man är på vift

banan


Favoritsysselsättning nr 2 är såklart tvättmaskinen när den är igång men här kollar han läget hur luckan fungerar. Öppna -stäng -öppna -stäng...

maskinen


Favvo nr 3, är så fort pappa Pär tar fram gitarren o han vill helst "hjälpa" pappa att spela.. försöker frenetiskt "klättra upp" o nå men avslutar oftast med en gungande dans sitället

dans

Det var allt för denna gång

Sjukling, brödtjyv, rosor o AllEars

Som vanligt "hinner" jag inte skriva så det blir ett samlingsinlägg med lite nya bilder.
I Söndags blev Willeman förkyld! Typsikt när vi ska ta vaccin-spruta men redan nu är han bättre. Här sitter han med syrran söndagskväll.. trött o snorig:

sjuk


Det var inte bara det som hände i söndags utan att Pappa Pär fyllde år. Givetvis så blev han uppvaktade med blommor o rosorna han fick av mig (+ att han fick en av Emma & en av hennes kompis Lina) glömde jag klantigt nog att hälla i vatten i vasen.. så måndags morgon så var de sååååå vissna *suck*

MEN då provade jag det gamla knepet att snitta om samt koka stjälken i ca: 20 sek o sedan tillbaka i vasen (med vatten denna ggn) o nu är dom som nyköpta!!!! Titta så fina dom är nu, man kan inte alls tro att de var vissna som en sur gammal disktrasa i går morse:

rosor


Imorgon fyller William 11 månader o det är fullt upp med honom nu. Han är precis ÖVERALLT o undersöker ALLT! Här har han precis lyckats ta ner brödet som låg mitt på köksbordet.. Var ifrån kommer teleskåpsarmarna???

br?dtjyv


Å så lite skryt om musiker-maken.. Se vilka fina omdömen + fick tom en bild när han ännu en vecka hamnade på ToppRocklistan (3:a denna ggn dock)

http://www.allears.se/ArticleHolder.aspx?articleId=6c638973-862c-4d68-bee5-d715cf5325ea


Våran blivande...

...Gittarist i vanlig ordning! Så fort stereon går på så rusar han fram till pappas gitarrer:

spelar

titta jag

Galan är över -Lyckad

Vår Rock-galan är över o den blev så lyckad. Jag tog en hel del bra bilder på alla banden men hinner inte redigera just nu då Lilleman vill gärna hjälpa mamma när hon sitter vid datorn.
Under gala-helgen var han hos "farbror" Micke o det gick såååå bra fastän han blev kvar en dag extra. Bilder på det kommer sen åxå.

Lägger bara in en bild på min underbara man :

image117

1 Maj... Redan! +Vår Rock-galan

Herre jöses! Det är redan Maj o jag har nu gått hemma i ett helt år (blev sjukskriven början av maj förra året) o allt har gått med en väldans fart!!!

William är en riktig buse med ett väldans humör o envishet (lik pappa OCH mamma ;-) )o nu travar han enkelt på längs möbler o väggar.. bara en tidsfråga innan han vågar släppa men sett vid små tillfällen att han står utan stöd. Har inga nytagna foton då batteriet är väck men det kommer till veckan..

Å veckan som kommer blir fullspäckad!!! Pappa Pär har en Vår Rock-gala på lördag så mkt förberedelse blir det. Jag ska fota o William ska sova hos Emma o Daniels pappa Micke.. andra ggn vi lämnar bort han för natten, det kommer kännas konstigt!

Här är den finfina affischen för galan o info om det finns några musikglada Stockholmare som har det trist på lördag:

image115