Giget LogInn

Tja, nu är giget över o det var en lyckad spelning o som ett under så kom solen fram (som alltid på spelningar på den båten) så det var en UNDERBAR kväll!!!
Willemannen var hos gudfar Tompa o Magela o självklart gick det superbra... :):):)

Tog ett foto av en nyvaken Willeman igår när pappa Pär repade hemma innan giget där han tittar med stor beundran på sin far..

willeman


Jag tog MÅNGA bra foton men här är ett på hela bandet

bandet


En av gästartisterna var Juka Soma ( även han finns på
www.allears.se ) Pärre o bandet kompade honom o Pärre själv la lite stämmor.. En snygg bild enligt mig :)

juka o pär


Till allas glädje så fångades EN bild på mig, jag hade helt enkelt inget val... Hmmmm...

jag

Älskar att bada/duscha

William har en stor passion just nu o det är att bada-duscha o leka med vatten så varje morgon när man har gjort morgontoaletten (hans alltså) så kryps det in i badrummet där han väntar på att få blitt bytt o en chans att sitta lite längre o få leka med vattnet o nu har han även hittat sin "egna lilla pryl" till sin stora glädje.. Killar säger jag bara *skrattar*

badar sitta


Annars så är det bara att "öva-gå", riva ner saker, stoppa allt i munnen, vara en liten pajas o showa som tillhör dagarna för en 1åringsliv. Hur kul som helst men vissa dagar är den bara "kläng- o gnäll" så idag gick vi till parken så han fick krypa omkring på den halvtorkande asfalten o leka med småcyklarna (tur att tvättmaskin finns) Vi passade även på att hämta gips-handen vi gjorde i april eller var det maj? Dumt nog skrev jag inget datum *suck* Så här blev den iaf :)

handen



Ännu ett skryt..

Ja.. nu blev Pär o hans band 1:a ännu en vecka (syns på listan inatt) *stolt*

image139

Här står han med ett annat band -"Blindmen "från AllEars när dom hade rockgalan i maj (jag som fotat)

Imorgon uppdaterar jag om Willemans bravader.. så håll till godo med detta sålänge!

Topplistan AllEars

Nu har det ÄNTLIGEN hänt *stolt*
Pappa Pär ligger 1:a, först, bäst, u name it *skryt*

topplistan
Men varför blir den så suddig?? Någon blogg-bilds-expert? (sparade den i paint o då såg bilden stor ut)
Nåja.. 1:a plats ligger han iaf :-)

ps.. tack Hanna o Mickan för tidigare inlägg nedan (klart att miniBajen ska ha en snygg tröjja ;) )

Ett-åringen

1 årsdagen firades av familjen o släkt + vänner redan på fredagen då lördagen var uppbokad av 50-årsfest som vi var på (Pappa spelade åxå). Farmor, farfar, faster o kusin. Mormor o storasyrrorna. På kvällen kom några vänner över men en trött Willeman somnade som en stock redan kl20!!! Många fina presenter men roligast var nog förstås alla papper o snören :-)

glader


paket


På söndagen så kom ännu ett paket av Gudfar o Tia, o en Bajen-tröjja av en vän till oss (Nicke) Så firandet var inte över..

bilen


sitter


Det händer mycket när man fyller 1 år. Killen som VÄGRAT sitta (har kunnat) sitter numera "hela tiden" förutom när han försöker lära sig gå o i söndags tog han faktiskt flera steg!! Han blir så stolt o självklart mamma o pappa me :-)
Detta var allt för denna gång...

-Stort tack alla som har grattat "lillemannen"


Tjyvstart 1 år

Ikväll blev det tjyvstart på 1-årsdagen då vi är på 50-årskalas imorgon (Pappa spelar)
Skriver mera sen men här kommer ett foto:

image132


Bad-dusch killen

William Älskar verkligen att bada eller duscha o nu har han kommit på att man kan dricka vattnet direkt ur kranen åxå :-)

Lägger in 2 bilder till förfogande.. tagna dock 2 olika tillfällen men mamma Eva har inte tid att uppdatera.. det stundas bröllop idag.. Ja inte vi då utan vänner till oss så farbror Micke ska vara barnvakt tillsammans med Emma o Daniel, hemma hos oss. Ha det bra sålänge gott folk.

bad 2


bad 1


Ps.. Williams första tydliga ord förutom "mamma, bapa o emmaaaa" är "Nej, nej, nej" o skakar på huvudet (när han står vid datorn eller andra saker han "inte får göra".. hmmm.. Vissa saker lär dom sig snabbt :-)