Ringarna

152194-14

Här är våra ringar... :-)

Wille o Emma

152194-13

Wille o Emma

Tonåringar

152194-12

Två härliga tonåringar som spelar tv-spel

Sista dagen på det här underbara året

Ja, då var det bara ett par timmar kvar innan vi byter år. Williams första nyår men gissar på att han kommer sussa gott vid tolvslaget o inget minnas..
De stora barnen är här o vi ska avnjuta en god middag o "mys mys" ihop, bränna av några miniraketer som Daniel har inhandlat o ser fram emot filmen 00:05 inatt: Bram Stokers Dracula *hua hua* Undrar om jag törs somna sen, tur att jag har Pärre vid min sida ;-)

Som ni ser så har jag ännu en ggn glömt att handla batterier till kameran men ska göra ett nytt försök idag... "Den som väntar på nått gott"...

Gott Slut & Gott Nytt År till er alla, vänner o släkt från familjen Enqvist-Holmberg-Olsson

Förlovningen

Nu har vi tatt vuxenpoäng!!!! Vi har förlovat oss...!!!!!  Ja inte idag utan på Julafton men vi fick ringarna idag men TYVÄRR saknas batterier i kameran så ingen bild kommer nu.. Men nu vet ni släkt o vänner att  jag [Eva] önskar ett Vår-bröllop våren -08 [med tullpaner]o det är den blivande maken med på :-) Kram till er alla Ps.. maken ville inom ett år...men det blir minst våren -08 :-)

"Vårtecken" eller bara knäpp-varmt väder????!!!

152194-10

Hahaha... Nu har världen blitt snurrig... en fluga hade lyckats vakna till liv emellan fönstret på självaste julafton eller är det tomten som har bytt skepnad?!!! :-P

Julafton är över -Vardagen är åter här

152194-9

Ja nu är Julafton över o vi firade den två ggr. Självaste julafton var det bara Jag, Pärre o William som tog det lugnt hemma o här ser ni vilka julklappar William fick från oss. "Tigern" (som är en Leopard) o så klart marackas. Å själva så förlovade vi oss :-)

På juldagen kom våra stora barn Daniel, Emma o Kimberly samt mormor hem till oss. Vi åt gott, öpnnade julklappar o hade det urmysigt. Alla var glada o nöjda. Vad alla fick i julklapp vågar jag inte skriva för då är risken stor att jag glömmer nått -Tanten börjar ju bli gammal o glömsk *ler*

God Jul

152194-8

Dan före doppardan o granen är äntligen klädd o familjen är samlad för en sekund..  Julhandeln klarade vi av igår o William satt mer eller mindre i  vagnen i 6 timmar i sträck!!! (+ 2 sovpass) så han klarade av sista-minuten-handeln gallant!!!!
Idag ordnades skinka o julgran innan de stora barnen åker till sina andra föräldrar o firar jul. Vi har våran "lilla julafton" redan på Juldagen så det blir inte sååå lång väntan :-)

God Jul på er alla, vänner o släkt! Önskar familjen Enqvist-Holmberg-Olsson

Barnmat

152194-7

Barnmat ja... Är jag en "sämre" mamma för att jag ger min son färdig burkmat? Sämre mamma för att jag väljer märken som Nestlé? För att jag inte ammar längre????

Mitt egna svar är självklart -Nej, det är jag inte. Jag vill min sons bästa precis som alla andra mammor oav om det ammas eller inte, färdig burkmat eller hemmagjord...

Jag erkänner att jag är lat o bekväm men William älskar verkligen burkmaten jag ger honom o han bryr sig inte om etiketten på burken, bara smaken som avgör om det är "ätbart eller inte" o favvoriterna just nu är HIPP´s mat men desserterna äter han allt.
Idag serverades det HIPP´s "Morot och Potatis med nötkött" o till dessert så blev det Nestlés "Jordgubb - Banan -Äpplepuré" o vet ni... DOM VAR EKOLOGISKA!!! ;-)

18 december -Blivande datanörd?

152194-6

Idag har vi bara haft "måndag" dvs "inte gjort något speciellt" förutom William som röjjt med sin stol o hemskt gärna ville komma åt tangentbord medans mamma tog en fika i soffan. Han har väl sett att mamma o pappa sitter där o ville göra likadant.

Sedan tog han ett sovrekord på eftermiddag o SOV i 2 timmar!!!! Har väl aldrig hänt förut!!! Kors i taket... så mamma hann både laga mat o umgås med pappa en stund.. Fast det var inte bara han som sov.. storebrosan missade middagen åxå då han hade somnat men han hade en ursäkt då han var sjuk.

Eftermiddagen blev det rena rama julafton... ner i källaren o hittade gamla leksaker som Daniel o Emma hade som små... Oj så mycket nytt att leka med.. inte behöver William några julklappar nu heller ;-)

Skansenbesöket på 6månadersdagen

152194-5

Igår var vi på Skansens julmarknad med farmor, farfar o syskonen Daniel, Emma o Kimberly ( å mamma o pappa såklart ) Som synes så sov jag mest.. så kul tyckte jag att det var :-) Fast när vi fikade innan vi åkte hem så var jag vaken o fick smaka bulle av mamma, det var ju ändå min 6 månadersdag :-)

Farmor o Farfar o jag

Farmor o Farfar o jag

Tjohooooo... Farmor o Farfar kom på besök. Efter att ha sovit ca 50 minuter så var jag så här glad fastän näsan var täppt. Julklappar fick jag, 9 dar förtidigt men mamma o pappa uppskattade det väldigt mycket! Tack Farmor o Farfar... vi ses i morgon på Skansen.

William tyrann

Ja det här blir första inlägget om lille William.
Han röjjer fett med sin Gå Stol o idag har han haft ett enormt dräggel & gnäll humör.. Sjuk eller tänder? Febertermometern gav utslag o en dos alvedon.... Somnade nyss efter 1 1/2 timmas skrik *pust pust* o ensam var jag.. Pappa är på rymmen med jobbet men jag hoppas innerligt att han får det trevligt för det är han värd :)

William tyrann