Syskon som sover..

Liten o stor sover gott...


Stort tack ni som har grattat till den nye familjemedlemmen

Lillebror är här nu

Han är här nu, Williams lillebror föddes igår 21/6-09 kl 01.39 som en raket... 3025gram o 48 cm samt ett litet hattmått på 34 cm. Gissa om han är stolt över han! Jonathan Frost Enqvist är namnet.. Otroligt lik sin storebror fast med hår då..
Flera bilder lär dyka upp vad det lider o ni får nöja er med denna sålänge som togs igår på förlossningen.. Å en när vi var hemma o han hittade sin tumme.. Å en bild som togs idag/nyss... =)







Willemannens dag

Willemannens födelsedag "invigdes" med över 39 graders feber när han kom hem från dagis.. Tårar, värk i kroppen o stekhet! Somnade en stund i famnen innan vi fick i han alvedon så han piggnade till en stund så vi kunde äta tårta o öppna presenter, som han yrade om mellan febertopparna.. 




Å så fick han sin första riktiga cykel



Å jättefina kläder av syrran såklart.. leksaksbil av mormor..
Tack alla för kort  i brevlådan o grattis på bloggen...
Willemannen hade 39,6 på natten o gårdagen var det hög feber.. nu är det feberfritt o det tjatas friskt om att gå till dagis o gå ut o cykla såklart.. men det får vi vänta med tills pappa Pär kommer hem.. inser att jag INTE kan assistera honom springandes efter.. haha..

ps.. nej.. ingen lillebror ännu ;)

William Bajen Erik -3 år!

Hip hip hurrraaaaaa... o välling på sängen såklart [mamma Eva kniper idag]


Dagisavslutning i regnet...

.. fast nu ljuger jag litegranna.. det var väl "uppehåll" ca 30 min =) Willemannen sitter där den röda pilen visar:


Tisdagsmys med Willemannen

Eller är det han som myser med mig o magen... Båda två är ganska så trötta... 


Sedan blev det vårt "årliga" lip-kort med den "andra" kameran på mobilen (där av kvalilten)


Just ja.. Han var på 3-årskoll igår.. o fick OK i rumpan.. 105 cm LÅNG o 19 kg! De ni ;-) (som en fyra-åring)

Storasyskonen Emma o Daniel

Storebror Daniel springer ut 9:an idag o i onsdags så var det bal.. Syrran Emma kom för att inspektera brosan.. Se så fina dom är *stolt mamma*


Premiär hos frisören

Ja, jag vet att många (inkl jag själv) kommer gråta floder då hans fina lockar är borta men det var nödvändigt... Han svettas som en tok, hatar att tvätta håret o HATAR att borsta det.. en evig kamp varje dag..  Många tårar o mkt kämpande... Så idag blev det premiär hos frisören,,, Simsalabim... så kom en ny pojke fram... en riktig bus-Billy ;)





Middagspremiär på balkongen

I Lördags så blev det middagspremiär på balkongen.. Urskönt!



Innan dess så tog vi en prommis ute.. Ja, jag vankar mera.. o varmt var det men det är klart att Willemannen ska ha tomteluva på sig.. Jag iddes inte protestera... Kan avslöjja att han tog av den efter halva vägen...