William har tappat rösten

William har tappat rösten sedan ett par dagar.. hihi ... det är såååå tyst här hemma numera fast jag tycker riktigt synd om honom för han VILL babbla, skrika o gapa men får inte fram ett ljud. Nåja det ger med sig säkert snart o jag kommer glömma hur tyst det var. Hostan är det bättre med o ingen feber.. fast snoret rinner på som vanligt fast inte bryr sig han om det... Tog två nya"röjjar"bilder  idag men batteriet var kapputt så jag fick snabba mig på utan blixt. Dom blev sisådär..

ps.. se så "fint" vi har tejpat de vassa hörnen på soffbordet.. kommer nog inte få nått pris men "barnsäkert" när Willeman vinglar vid soffkanten

röjjer


23/2

8 månader i fredags o sjukling

Ja så firade William sin 8 månadersdag fredags  o vaknade med 40 graders feber.. Mycket tårar som inte ville ge sig så han fick träffa doktorn första ggn i sitt liv (förutom BVC-doktorn då) Men allt var "ok" bara en begynnande öroninflammation o nu han bättre.  Fast hela helgen så var det feber, hosta o en massa snor.. igår sov han i stort sett hela dagen o idag vaknade han med 37,7 *jublar*

Här sittar han med den andra sjuklingen i familjen.. storasyrran Emma innan vi skulle iväg till doktorn. Kul dag att fylla månad på !!!

sjuklingar


Tog även en glad bild på William i lördagskväll då vi fick besök av ett par vänner o han fick vara uppe en stund till (pyamasen är INTE smutsig, bara missfärgad av barnmaten  o det går inte bort i tvätten *morr* )

glad sjukling




Full med bus igår o sjukling idag

Snacka om allt går fort med små små små barn. Igår var William en glad o busig son som spelade på pappas gitarr....

Gitarrspelande son


... Babysimmade (å dök) + storhandlade med oss (första ggn sittandes i en kundvagn) för att sedan vakna upp nästa morgon/fm med 39,3 graders feber o sååå ledsen o kinkig.. tycker riktigt synd om honom.. Här försöker han le litegranna när jag tog fram kameran:

sjukling

Reser sig

Jahopp, nu har William lärt sig att resa sig upp. Inom loppet av ett ögonblicks sekund så reste han sig helt själv mot soffan o lika snabbt rasade då han av glädje står o hoppar samt bankar händerna mot soffan... hmmm.. Hur många bulor kommer han få innan helgen är slut?!

Här visade han pappa Pär hur man gör fast denna gång så tog vi en hjälpande hand för att slippa bulor från soffbordet.. (ps.. Vi har sänkt barnsängen nu iaf som ni förstår)

reser1


reser2


reser3

Nya sovstilen (sänka sängen)

Nu är det dags att ännu en gång att sänka sängen då Willeman behagar att stå o gunga på alla fyra i sängen o helst ställa sig upp... men idag blev han så trött att han stupa:

nya sovstilen

ps.. Va tycker ni om "retro-filten" -En ÄKTA vara från 70-talet (min gamla)


Matbus, BVC-besök o kryper

Nu har jag inte skrivit på ett par dar men här kommer en sammanfattning.
Förkylningen börjar klinga av *skönt* Bara jag o Pärre som är småkrassliga..

William har börjat med en ny grej när jag matar honom.. spottar ut maten, får sin mamma att skratta så hon kiknar så nu är det nästintill OMÖJLIGT att jag matar honom.. hmm.. hoppas att det är övergående men så här ser han ut när han äter numera:

matbus


Idag var vi på BVC för vägning o mätning o stora killen (7 m + 3 veckor) väger 10 440gr o mätte 75 cm men William drog upp både axlar o nacke så lägg på nån cm el två.. Allt var iaf bra. Han sitter själv korta stunder, kan parera men är nog lite lat som sköterskan sa. Å när vi kom hem idag så har han tatt sina första riktiga kryp"steg".. annars har han mest sett ut som en fyrbent säl :-)
Försökte ta nya kort men han är så snabb numera att man inte hinner...

kryp


krypnära

Spelning igår o läxläsning idag

Ja igår fick jag "ränna på stan" o kolla in pappa Pär´s spelning (medans "farbor" Micke satt barnvakt) på klubben Bara Unplugged www.baraunplugged.se Jättetrevligt ställe, spelningen var kanon o båda mina "nätkompisar" kom dit (Carina o Mathias) så idag var jag väldigt tung i huvudet o pappa likaså var lat men rätt fina bilder fick jag iaf o här är ett av dom:

unplugged


Idag var det som sagt vardag igen o här är stora syster Emma som gör en "mäta-lgh-läxa" medans Willeman röjjer omkring i hallen med henne:

pluggar


pluggande2