Ännu en ny lek o en massa KÄRLEK

Dagarna rinner iväg o det är bara TVÅ veckor innan Willemannen börjar dagis o det är just nu som det verkligen är roligt att vara hemma... Å så har man inget val... räkningarna ska ju betalas sägs det :-)

William hittar iaf på nya hyss varje dag, utvecklas varje dag... o man börjar förstå när han "talar ur skägget" eller är det hans kroppsspråk som avslöjar? Ibland undrar man, eller tror vi, att vi förstår honom? Han blir glad när vi gissat 1000 gånger om nått "man tror iaf".. Han är iaf en otroligt glad kille o varje dag är en enorm upplevelse... (utom när han har sina vakna-på-fel-sida-dagar *suck*)

En av hans "nya lekar" är att sätta sig på diskmaskinslocket o dra korgen fram- o tillbaka så allt porslin darrar... Inte populärt hos mamma o pappa.. o inte populärt när vi tar bort han därifrån.. Som sistens när storebror Daniel lyfte bort han, då var det krokodiltåtar... mååånga o lååååånga... Vilka hemska människor vi är som inte tycker om denna lek:

Ny lek


Williams stora kärlek (förutom Uke´n, oss o storasyskonen) så är det Tiger! (ja vi vet att det är en leopard.. )
Se så härlig denna bild är:

Kärlek


Detta var lite från oss denna gång, har tatt en del foton men hinner ju aldrig sitta vid datorn ensam.. utan att få ofrivillig proffshjälp av en liten "skitunge" o på kvällarna är jag för trött men nu sitter maken o repar hemma inför ett gig i Stockholm så då passade jag på medans ögonen fortfarande är öppna ;-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ingen aning vad det kan vara för något som dykt upp på Willes ben. Hoppas det går bort snabbt.
Bemi har fått en del myggbett. Men till skillnad från hans mamma får han bara milda bett. De försvinner på några timmar (mina blir stora som tennisbollar).
Bilden med Tiger var fin. Jag gissar att den måste med till dagis?
Krokodiltårarna känner jag igen när det är nya, inte så populära lekar på gång. Vi har en liten krokodil här med!
Kramar
Hanna och Bemi

2007-08-09 @ 18:51:26
Postat av: Bissen

Hanna: Ja det verkar inte vara koppor iaf.. kanske är bett trots allt? De kliar inte o är ingen irretation..
Klart att Mr Tiger ska börja på dagis åxå :)
Kram Eva
ps.. kommer inte in på bloggen men det kanske beror på att jag har en annan mailadress? [email protected] som är reggad?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback