Efterfrågan har vart stor..

.. på uppdateringar av nya bilder på Willemannen men jag har helt enkelt inte hunnit. Gör inget annat än jobbar, känns det som.. Har inte heller tatt så mkt kort men här kommer ett par rätt nytagna foton (1-2 veckor gamla)

Det första är på "farbror Sören" (gitarristen i Pärres band) o William när Sören kom förbi för att spela in lite.. men först så blev det såklart lite lir i Sörens knä

sören


Sedan busade mamma till lite.. ett "skojprogram" där man sätter in egna ansikten till dansande tomtar... o till Willemannens förvirring så satte jag Williams ansikten.. Till en början blev han konfunderad sedan dansade han i kapp me de små "Tomtarna" o klappade händerna (dock inte på dessa bilder)

tittar1


tittar2


Efter all dans så blev man såååååå trött så han satte sig i sin ÅLÄNDSKA fåtölj o kollade på sin favorit film Nalle Phu, han har kommit på att barnprogram o film är skoj. Vilket mamma o pappa tycker är skönt på eftermiddagarna medans middagen lagas.. -Ingen trött o hungrig Willeman längs benen så middagslagningen går mkt fortare numera :-)

tröttis tv


Annars har det hänt massor förutom ännu en kur penicillin för örat (nu är den bra) Han kan hoppa MASSOR, gärna i våran säng såklart... snurra runt, runt o åter runt så han blir alledeles snurrig o spela Allan.. Pratar massor o upprepar gärna det vi säger, försöker sjunga "Imse vimse.." samt gör rörelser.. diggar med hela kroppen till "vuxen-musik" o spelar "luft-gitarr" när det är något rockigt *haha...*
Hittar såklart på massor med bus.. Jag saknar fortfarande 2 barnmats-skedar som han har förflyttat... Han kan lika gärna kastat dom i soperna.. Då jag sett att han "lagt" andra saker där... (nu finns en hasp)
Full rulle dagarna i ända.... *pust*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback