En varmare jul...

.. Det behövs en varmare Jul för oss alla å då menar jag ALLA!

Barnens förväntningar är som vanlig höga, lappar med önskelistor.. kataloger ikryssade av allt möjligt som DOM VILL HA! -Vill ha?! En bilbana som två veckor senare ligger i delar.. En "oönskad" julklapp som inte ens fanns med på listan blir slängd i ett hörn, helt OANVÄND! En CD-skiva som lyssnades två ggr då den "inte var så hipp" som de trodde då kompisarna hade bytt still eller fått en ännu bättre... så den vi gav vara bara "blaha"...  En tröja som hade "fel" rosa färg...

Papper, presentsnören som knölades ihop o slängdes i grovsoporna..
Mängder av godis som i slutet av helgerna ligger torra under sängen.. den förbannade julgranen som kostade MASSOR gör sina spår flera år senare... o själv hann man bara njuta av den en enda kväll.. kanske två.. OM man ens han titta på den under all stress av att jaga julklappar, laga en massa mat som sedan aldrig blev uppäten, ungar som sprang fram o tillbaka tjatande & förväntansfulla som slutet av kvällen var "besvikna" över att de inte fick sin Kalle Anka-jul...

Vad håller vi egentligen på med? Kan vi inte uppskatta det vi faktiskt har.. Tak över huvudet, färskt vatten att dricka direkt under kran, ett kylskåp att öppna för att ta oss nått att äta.. Värme o kärlek som finns runt omkring oss av våra nära o kära... Ändå klagar vi över "fel" julklappar o en sillburk som smakade konstigt!!!!

Jag tycker att vi borde skämmas o göra något annorlunda än att bara behaga våra egna intressen som ändå i slutändan i juletid inte brukar kännas "bra i maggropen"..

Så det behövs en varmare jul för oss alla, oavsätt vart vi en befinner oss i världen så skänk en slant genom att köpa låten "Stark o Fri" 
www.allears.se/band/insamling+till+barnfonden

image287

mer info finns även här: http://www.allears.se/community/ArticlePage.aspx?id=0c49b192-2b07-4080-b18b-159208bcc9c3

Alla intäkter i form av royalty och STIM går till Barnfonden....

Våra barn kommer få ännu en förväntansfull jul.. Och en bättre "maggrop" hos oss kanske kan får oss att må bättre än vad vi annars skulle ha mått :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback