7 månader o "maaaammmmmaaaaaa"

Åh herre jisus va tiden går fort. William är redan 7 månader idag. Vart tog tiden vägen? *letar efter den* William har blitt en "stor" kille, sitter nästan själv utan stöd innan han tippar över för att se på något som lockar i andra sidan rummet, ålar/kast-kryper överallt o favvoriten är att "spela" på pappas gitarrer.. helt facinerad över dom:

14 jan


På dagarna så har rutinerna kommit på plats o till lunch äter han med stor aptit från butikens skafferi o favvoriterna är dom med pasta eller nudlar (helst HIPP´s). Har försökt med "egen" mixad mat men det är åter avsändaren.. smakar hellre små små bitar av våran mat så det får väl duga sålänge...
I veckan började han ropa "mmmaaaaaammmmaaaaa" när han är ledsen/missnöjd eller som i det här fallet.. ska sova fm men "vill inte":

7 månader

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis William på 6-månadersdagen. Vi tänkte på dej när vi var i Borlänge i går. Oj vad du växer och blir mer och mer nyfiken. Håll mamma och pappa och dina syskon igång !!
Farfar och farmor

2007-01-17 @ 10:47:29
Postat av: Malwa

Olivia skickar en försenad grattis-kram till sin "nät-tvilling"! :-)

Postat av: Bissen

Tack farmor o farfar :-)

2007-01-17 @ 13:44:45
Postat av: Bissen

Tack Olivia o grattis till dig med :-) Åh va duktig du är.. här ligger jag efter.. kan bara "High five" när jag ätit klart min mat :-)

2007-01-17 @ 13:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback