Ett-åringen

1 årsdagen firades av familjen o släkt + vänner redan på fredagen då lördagen var uppbokad av 50-årsfest som vi var på (Pappa spelade åxå). Farmor, farfar, faster o kusin. Mormor o storasyrrorna. På kvällen kom några vänner över men en trött Willeman somnade som en stock redan kl20!!! Många fina presenter men roligast var nog förstås alla papper o snören :-)

glader


paket


På söndagen så kom ännu ett paket av Gudfar o Tia, o en Bajen-tröjja av en vän till oss (Nicke) Så firandet var inte över..

bilen


sitter


Det händer mycket när man fyller 1 år. Killen som VÄGRAT sitta (har kunnat) sitter numera "hela tiden" förutom när han försöker lära sig gå o i söndags tog han faktiskt flera steg!! Han blir så stolt o självklart mamma o pappa me :-)
Detta var allt för denna gång...

-Stort tack alla som har grattat "lillemannen"


Kommentarer
Postat av: Mickan (med Oskar)

grattis på födelsedagen!!! snyggig tröjja du fått!

Postat av: Hanna

Grattis på födelsdagen Willeman! Tänk att det redan har gått ett år...Nu sitter man här och längtar efter en ny stor mage att klappa...I alla fall jag *ler*.
Hoppas ni mår bra och att ni får mycket tid tillsammans i sommar. Själva började vi vår semester idag och ska vara hemma hela familjen i 8 veckor. Sedan är det dags för dagis för Benjamin.
Kram
Hanna

2007-06-19 @ 22:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback