En dag i Williams liv

Helgen gick i musikens tecken... Å så här kan "en dag i replokalen" se ut för William:

Innan vi gick till pappa Pärs rep så tog han sig en "efter-lunch-sömn" medans vi själva åt en pizzalunch o lördagsöl.. tänk vad han missade! -Pizzan alltså :)


När vi väl var framme var det fullt ös på läktaren med pauser av frukt o kakor.. Sist men inte minst så MÅSTE jag visa de nya skorna som vi hade inhandlat på morgonen:

    


Man blev både trött o busglad när man lyssnar på pappa Pär´s rep.. Även Mr.Tiger var med:

   


William hann även äta middag o sova IGEN innan det var dags att gå hem. Sova först o sova sist.. En helt vanlig dag i Williams liv med andra ord :)

    

Kommentarer
Postat av: Mickan (med Oskar)

Vilken otroligt skön sovbild den första var. det ser sååå skönt ut.

Postat av: Ulrika

Vad coolt, bara ett år och repa hela dan! :) Och så skönt att bara kunna somna sådär rakt av med mössan över ögonen när man behöver vila lite! Han verkar ha haft en mysig helg, din William!

2007-09-17 @ 21:23:39
Postat av: Bissen

Mickan
Visst gör det :) Enda ggn han somnar i sittyn är med mössan nere över ögonen.. fast den lättar vi på när han sover tungt o om vi är inomhus så han inte smälter bort :D
Ulrika
Ja han orkar fast på bilderna ser det ut som att han sitter i vagnen HELA tiden men det gör han inte *skrattar* Springer omkring, klättrar o donar hela tiden så då är det svårt att fota då jag springer lika mkt ;)
Han har vart med sen han föddes så han trivs där som fisken i vattnet o det finns mkt att titta på då det är en teaterlokal :D

2007-09-19 @ 10:01:53
URL: http://bissen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback